ASUS ZenBook UX305UA - lehký jako pírko, ale síly na rozdávání

ZenBook UX305UA je navržen tak, abyste si jej mohli vzít kamkoli s sebou. Díky hmotnosti pouhých 1,3 kg a tloušťky jen 1,6 cm je jeho přenášení velmi pohodlné. Nevyznačuje se ovšem jen úžasnou krásou a nízkou hmotností: je rovněž velmi výkonný a nabízí nejnovější špičkové technologie. ZenBook UX305UA vám umožní provádět veškeré neuvěřitelné činnosti, o nichž jste vždy snili, ať už jste kdekoli.  

Důmyslné provedení notebooku ZenBook UX305UA se vyznačuje špičkovou kvalitou zpracování, která upoutá pozornost ostatních. Aby bylo možné ze surového kusu masivního hliníku vytvořit ZenBook UX305UA, je třeba provést desítky přesných výrobních kroků. Jemný a rafinovaný nový vzhled čerpá inspiraci ze základních tvarů klasického notebooku ZenBook a pyšní se štíhlým zešikmeným provedením, které je praktické i elegantní zároveň.

 

Elegantní design, atraktivní barvy


Celohliníkový ZenBook UX305UA je mimořádně elegantní zařízení, ať už se rozhodnete pro kteroukoli ze tří barevných variant. Vyberte si barevné provedení Aurora Metallic nebo klasické Obsidian Stone s charakteristickým motivem soustředných kruhů: nadpozemskou krásu notebooku ZenBook UX305UA ve všech těchto barevných provedeních zdůrazňují diamantem broušené hrany.
 
Extrémně rychlé procesory Intel® Core™


ZenBook UX305UA využívá nejnovější procesory 6. generace až Intel® Core™ i7 a operační paměť RAM s kapacitou až 8 GB. Hravě si proto poradí i s těmi nejnáročnějšími úlohami a aplikacemi. ZenBook UX305UA vás nikdy nenechá čekat. Je vybaven vysokorychlostním SSD úložištěm s kapacitou až 512 GB, které je 6× rychlejší než tradiční pevné disky.

Windows 10 Home 512GB , SSD 8GB , RAM X2USB3.0 802.11ac , WiFi

 

Impozantní výdrž baterie až 12 hodin


Díky vysokokapacitní baterii a inteligentní správě napájení dokáže ZenBook UX305UA pracovat se zapnutým připojením k síti Wi-Fi až 12 hodin. Pokud si tedy chcete po náročném pracovním dni trochu odpočinout, vašemu notebooku vždy zůstane dostatek energie na sledování videa nebo hraní her.

Ultrarychlé připojení 802.11ac Wi-Fi


ZenBook UX305UA poskytuje rychlejší připojení díky nejmodernější technologii 802.11ac Wi-Fi – s rychlostí 867 Mb/s je až třikrát rychlejší než 802.11n! Pomocí Bluetooth® 4.0 můžete připojit svá oblíbená zařízení, aniž byste tím ovlivnili výdrž baterie. ZenBook UX305UA vám poskytne svobodu ve všem, co potřebujete dělat, ať už to bude kdekoli.

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy