Nový tenký notebook ACER TravelMate X3 je určen pro profesionály, kterým záleží na designu

Společnost Acer představila své nové podnikové notebooky TravelMate X3 navržené pro malé a střední firmy a profesionály, kteří chtějí pracovat ve velkém stylu. První z této řady, 14" TravelMate X349, se může pochlubit moderním designem s kartáčovanými kovovými povrchy. Kombinuje tak stylový vzhled s pokročilými technologiemi. Je určen pro ty, kdo vyžadují po pracovním notebooku atraktivní design a nejlepší výkon, přenositelnost i zabezpečení. 

 

Navržen pro produktivní práci na cestách


Acer TravelMate X349 je vybaven celohliníkovým šasi s broušeným kovovým povrchem a byl navržen pro snadné přenášení – může se pochlubit hmotností pouhých 1,53 kg a tloušťkou méně než 18 mm. Je osazen procesorem Intel® Core™ šesté generace, až 8 GB paměti DDR4 a až 512GB SSD. Přináší tak nejen vynikající výkon, ale také impozantní, až desetihodinovou1 výdrž na baterii pro produktivní práci na cestách, daleko od kanceláře. TravelMate X349 je dodáván s operačním systémem Windows 10 Pro, který mu poskytuje nezbytné nástroje pro splnění všeho, co firma potřebuje.


Ovladatelnost na profesionální úrovni


14" displej notebooku TravelMate X349 podporuje rozlišení Full HD (1 920 × 1 080 px) a využívá technologii IPS2, která nabízí křišťálově čisté zobrazení dokumentů a webových stránek s širokými pozorovacími úhly. Kromě toho lze víko otevřít zcela naplocho do úhlu 180°, což se hodí například v případě, kdy je zapotřebí prezentovat obsah v malých diskuzních skupinách. TravelMate X349 se může také pochlubit LED podsvícením klávesnice, což zajišťuje optimální produktivitu uživatelů za zhoršených světelných podmínek například v letadle či vlaku. Chiclet klávesnice poskytuje vynikající hmatovou zpětnou vazbu pro přesné a rychlé psaní a široký touchpad Precision Touchpad umožňuje pohodlné a citlivé ovládání. 
TravelMate X349 se může pochlubit certifikací Skype for Business, která zaručuje čistou a plynulou komunikaci – je vybaven 720p HDR webovou kamerou pro vysoce kvalitní videokonference. Skvěle se tak hodí pro uživatele, kteří potřebují pravidelně komunikovat se vzdálenými dodavateli a partnery. TravelMate X349 je také vybaven rychlým rozhraním USB typ C pro připojení k dokovací stanici Acer USB typ C Dock (prodává se samostatně). Ta pak umožňuje připojení až dvou 4K monitorů a poskytuje napájení i možnost připojení různých periferií prostřednictvím jediného kabelu. 


Pokročilý software a zabezpečení


TravelMate X349 nabízí nejen prvotřídní design, ale také překonává všechna očekávání, pokud jde o software a zabezpečení. Integrovaný snímač otisků prstů podporuje Windows Hello pro rychlé a bezpečné přihlašování a odemykání zařízení pouhým dotykem. Také je vybaven čipem Trusted Platform Module (TPM) 2.0 pro vyšší zabezpečení celé platformy – poskytuje hardwarovou ochranu hesel a šifrovacích klíčů. TravelMate X349 má předinstalovánu sadu nástrojů Acer ProShield Manager pro správu, zabezpečení a ochranu citlivých dat. Nechybí ani software Acer Office Manager, který umožňuje IT profesionálům rychle aplikovat bezpečnostní politiky a monitorovat aktiva z jednotného snadno ovladatelného rozhraní.


Cena a dostupnost


Notebook TravelMate X349 bude v oblasti EMEA k dispozici v září za cenu od 19 990 Kč/727 Euro s daní. 
Přesné specifikace, ceny a dostupnost se liší v závislosti na zemi prodeje. Pro informace o dostupnosti, specifikacích produktu a cenách navštivte stránky www.acer.cz.
TravelMate X349 bude k vidění na stánku společnosti Acer na veletrhu Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC) 2016, který se koná od 10. do 14. července v Torontu v Kanadě.
 

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy