Asus ZenBook UX320LG! Elegantní hliníkový notebook s dotykovým displejem

Asus uvádí na trh novinku, která nese název UX320LG. Jedná se o kvalitní hliníkový notebook s pěkným designem. Nabízí 13" dotykový displej s dobrým rozlišením. Těšit se můžete i na mobilitu. 

Notebooky s označením ZenBook jsou pro Asus vlajkové lodě. Mluvíme o prémiových produktech, jenž dosahují nejvyšší kvality. Další novinka UX320LG posouvá hranici dále a dále. Stále se nehodí do firem (chybí například dokovací konektor), ale pro vysoce postaveného managera si ho lze snadno představit. Pořídit si ho můžou prakticky všichni - slušná mobilita, pocitvý výkon, hezký styl a chytré funkce, to ocení přece každý!



Rozměry notebooku jsou 325 x 226 x 17,2 milimetrů. Hmotnost je pak příjemných 1,45 kilogramu. Je tedy zřejmé, že se UX320LG hodí na dlouhé cesty. Ruka Vás z jeho nošení bolet určitě nebude. Mezi výhody patří i možnost práce jednou rukou. Zakomponovaná baterie Li-Pol (tříčlánková), jenž disponuje kapacitou 4480 mAh a výkonem 50 Wh. Jedná se energeticky nenáročnou baterii - výdrž by se měla pohybovat okolo 5 hodin.



Displej 13,3" disponuje rozlišením FULL HD (1920 x 1080 pixelů). Je samozřejmě dotykový. Ochranu zajišťuje GorillaGlas. Poškrábání obrazovky se bát nemusíte. Podsvícení je LED. Jádro notebooku je tvořeno dvoujádrovým procesorem Intel Core i5-4200U. Těšit se můžete i na technologii TurboBoost. Integrovaná grafická karta NVIDIA GeForce GT 730 M disponuje 2 GB paměti. UX320LG má předinstalovaný Windows 8 Pro 64 Bit. Cena přístroje se pohybuje okolo 30.000 korun českých.

Foto: Asus

 

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy