Právě se nacházíte:

AMILO NOTEBOOK Xi 3650

Společnost Fujitsu-siemens přišla na trh s velmi podařeným modelem ze série Amilo. Tento notebook má ohromný 18,4 palcový displej na který je radost pohledět s použitím HD rozlišení 1680 x 945 pixelů a využitím grafické karty NVIDIA® GeForce® 9600M GT, díky těmto parametrům vám poskytne výborný pohled na váš oblíbený film.

 
         
nVIDIA® PureVideo nVIDIA® GeForce® 9600m GT Logitech® Intel® Core™2 Duo processor Intel® Centrino® 2 Processor Technology
 
   
TECH. SPECIFIKACE – AMILO NOTEBOOK Xi 3650
 
  • Technologie procesorů Intel® Centrino® 2 s procesorem Intel® Core™2 Duo
  • Originální Windows Vista® Home Premium
  • 18,4" displej s poměrem stran 16:9 a technologií BrilliantView
  • Rozlišení HD+ (1680 x 945 pixelů) nebo FullHD 1920 x 1080 pixelů)
  • NVIDIA® GeForce® 9600M GT (s 512 MB paměti VRAM) a technologií HybridPower™
  • Technologie NVIDIA® PureVideo®
  • Kapacita pevného disku 250 nebo 320 GB;
    volitelně dva pevné disky s funkcí RAID 0 nebo 1 a celkovou kapacitou 500 nebo 640 GB
  • Až 4 GB paměti*
  • Integrovaná víceformátová vypalovačka DVD SuperMulti SATA (s podporou dvou vrstev)
  • Integrovaná kamera Logitech® QuickCam® (1,3 Mpx, technologie pro slabé osvětlení) a duální mikrofon pro videochatování
  • Integrovaná rozhraní Draft-N Intel® WiFi Link 5100 AGN WLAN, LAN (10/100/1000)
  • Rozhraní: HDMI, VGA, eSATA, USB 2.0, FireWire™, ExpressCard, S/PDIF, čtečka karet 15v1, CIR
  • Integrované rozhraní Bluetooth® 2.0 nebo 2.1
  • Speciální vlastnosti: funkce tichého režimu, klávesnice odolná proti polití, integrovaný dálkový ovladač, multimediální panel LightTouch™, vynikající reproduktory a subwoofer
  • Hmotnost: 3,6 kg
  • Volitelně: Jednotka Blu-ray Disc™
* OMEZENÍ: Je-li systém osazen pamětí 4096 MB RAM, nemusí být ve 32bitových operačních systémech dostupný až 1 GB paměti z důvodu požadavků na systémové prostředky.
BEZKONKURENČNÍ VÝKON PROCESORU
 

Technologie procesorů Intel® Centrino® 2

Váš mobilní svět se díky mobilní procesorové technologii Intel® Centrino® 2 zrychlí, protože notebook AMILO poskytne ve srovnání s předchozí platformou Intel® až dvojnásobný výkon. To například zajistí, že nedojde k žádnému zdržování systému ani při spouštění
antivirového skenování na pozadí. Vylepšený 3D výkon poskytne pozoruhodný zážitek při hraní her a přehrávání videa. Integrované možnosti bezdrátového připojení zajistí flexibilní a rychlou konektivitu. Jen otevřete notebook AMILO a vkročte do světa potěšení z práce i zábavy.
TECHNOLOGIE NVIDIA® HYBRIDPOWER™
 

Hybridní grafický výkon

Technologie NVIDIA® HybridPower™ umožňuje v reálném čase dynamicky přepínat mezi vyhrazenou grafickou kartou NVIDIA® GeForce® 9600M GT a integrovanou mobilní grafickou kartou Intel® GMA 4500 MHD.
Vysoký grafický výkon v případě potřeby nebo okamžité přepnutí na nižší výkon integrované grafické karty pro delší dobu práce na baterie (až o 25 %) a tišší provoz.
 
VYSOKORYCHLOSTNÍ MOBILITA
 

Wi-Fi nového standardu N

Připojení do bezdrátových sítí WLAN je v noteboocích Fujitsu Siemens Computers samozřejmostí. Ať už jste na cestách nebo nechcete být svázáni kabely domácí sítě. Video s vysokým rozlišením, megapixelové fotografie a sbírky hudebních skladeb v řádu gigabajtů vyžadují stále rychlejší služby a vyšší propustnost sítě WLAN.
Potřebný výkon přináší další generace bezdrátového standardu Wi-Fi nazývaná Draft-N: Je až pětkrát rychlejší a rozšiřuje pokrytí bezdrátovou sítí nad dosah standardu 802.11a/b/g.
NOVÉ MOŽNOSTI PŘIPOJENÍ
 

Snadné připojení

Řada AMILO Notebook X nabízí skvělé možnosti připojení. Rozhraní eSATA, USB 2.0 a IEEE1394 jsou standardem pro připojení notebooku k externím periferiím. Rozhraní Bluetooth® umožňuje synchronizaci kalendáře v notebooku a v mobilním telefonu.
Pomocí rozhraní HDMI můžete vysílat obrázky a videa z notebooku AMILO Notebook X na větší plazmovou TV a pro přenos obrazu a zvuku potřebujete pouze jeden kabel.
KLÁVESNICE ODOLNÁ PROTI POLITÍ TEKUTINOU
 

Chraňte svoje data

Klávesnice odolná proti polití chrání notebook proti poškození náhodným politím. Okolo klávesnice je miska s kapacitou 0,50 dl. Máte tedy dostatek času k uložení dat a vypnutí notebooku, abyste ochránili své investice a cenné vzpomínky.
 
LOGITECH®QUICKCAM®
 

Tváří v tvář

Díky integrované kameře Logitech®QuickCam® je tento notebook komfortním zařízením pro videotelefonii bez nutnosti dalšího příslušenství. Díky technologii pro slabé osvětlení se obrázek vašeho partnera perfektně zobrazí na vašem displeji i za šera. Technologie BrilliantView umožňuje širší pozorovací úhly a podsvícení pomocí diod LED zajišťuje výjimečný jas.
 
INTEGROVANÉ ROZHRANÍ BLUETOOTH® 2.1
 

Bezdrátová konektivita

Standardní integrované rozhraní Bluetooth® zajišťuje radiovým komunikačním systémem možnost bezdrátového připojení a výměny informací mezi dvěma zařízeními. Je tak umožněna synchronizace kalendáře mobilního telefonu s notebookem AMILO Notebook X bez kabelů i poslech hudebních sbírek uložených v notebooku přes bezdrátová sluchátka Bluetooth®.
 
FUNKCE TICHÉHO REŽIMU
 

Vychutnejte si ticho

Jen stiskněte tlačítko tichého režimu a hluk ventilátoru se zřetelně sníží díky omezení rychlosti procesoru a grafické karty. Budete se moci plně soustředit na svou práci nebo si vychutnat poslech hudby z notebooku při nelepší kvalitě bez rušení.
 
JEDNOTKA BLU-RAY DISC™
 

Špičková zábava ve vysokém rozlišení

Užijte si špičkové zobrazování zábavních titulů ve vysokém rozlišení při křišťálově čisté kvalitě obrazu a nádherně bohatém prostorovém zvuku. Disky Blu-ray mohou ve dvou vrstvách obsahovat až 50 GB obsahu, což je 5x více než u běžného dvouvrstvého disku DVD. To umožňuje obraz s vysokým rozlišením (až 6x lepší rozlišení obrazu než u běžného dvouvrstvého disku DVD) a vyšší kvalitu zvuku i další funkce a obsah.
Ve srovnání s disky CD a DVD jsou disky Blu-ray výjimečně trvanlivé a odolné proti poškrábání, prachu a otiskům prstů.
TECHNOLOGIE RAID
 

Bezpečnost nebo kapacita dle vašeho výběru
 

RAID 0: Implementace technologie data striping poskytuje nejlepší možný výkon, ale nenabízí žádnou odolnost proti chybám.
RAID 1: Definuje zrcadlení disků pro současný zápis dat na dva disky. Pokud jeden disk selže, je možné
 
přistupovat k datům uloženým na druhém disku: Kromě zrcadlení disku je použit navíc redundantní řadič, který zvyšuje odolnost proti selhání při režimu vysokého výkonu nebo vysoké bezpečnosti.
(Volitelně, jsou-li nainstalovány dva pevné disky)
BRILLIANTVIEW
 

Zapojte se do hry

Hry jen nehrajte, vstupte do nich. S displejem s technologií BrilliantView je bílá bělejší, barvy jsou živější a vše je ostré a jasné. To usnadňuje sledování obrazu i ve venkovních podmínkách. Technologie BrilliantView vás vtáhne do děje.
 
SUPER MULTI DVD
 

Velký prostor pro ukládání

Disky DVD můžete sledovat a vypalovat velmi snadno díky jednotce super-multi DVD. Umožní vám také na jeden disk umístit neuvěřitelných 8,5 GB fotografií, videa, hudby nebo souborů. Cokoli budete mít v notebooku můžete vypálit na maximální kapacitu DVD.
 
ČTEČKA KARET 15v1
 

Multimediální připojitelnost

Naše unikátní čtečka karet 15v1 umožňuje okamžitě přistupovat k hudbě, fotografiím a videu uloženým na 15 různých typech paměťových karet. Jen některou z nich vložíte a již můžete sledovat, poslouchat a užívat si. Čtečka karet 15v1 podporuje karty SD, MS, MMC, MSPRO a xD a 10 dalších formátů pomocí adaptéru.

 Zdroj: http://www.fujitsu-siemens.cz/home/products/notebooks/amilo_xi_3650.jsp

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy