Právě se nacházíte:

ESPRIMO Mobile U9210

Cestujete často? Přesouváte se z místa na místo? Někdy se mezi schůzkami zdržíte? Pak je pro Vás ESPRIMO Mobile řady U přesně ten správný společník. Malý, ale spolehlivý notebook Mobile U9210 s 12,1“ WXGA displejem a nejnovější technologií Intel® Centrino® 2 umožňuje přístup ke všem Vašim datům ať jste kdekoliv. Nabízí perfektní kombinaci nízké hmotnosti a dlouhé výdrže na baterie spolu s neomezenou konektivitou.

 

ESPRIMO Mobile U9210


Malý nástroj pro velké podnikání

Mobilní profesionálové, kteří jsou velmi často v terénu, potřebují na svých cestách dokonalé nástroje! Ultrapřenosný notebook ESPRIMO Mobile U9210 vybavený nejnovější mobilní technologií pro procesory Intel® Centrino® 2 umožňuje uživatelům dosahovat stále stejně vysoké produktivity, ať už pracují kdekoliv.
Představuje dokonalou kombinaci nízké hmotnosti, dlouhých hodin nezávislosti na externím napájení a neomezené konektivity. To vše spolu s vynikajícím 12,1“ WXGA displejem a integrovanou webovou kamerou ConfCamera. Díky vestavěnému 3G/UMTS budete navíc vždy ve spojení. Jakmile se notebook ESPRIMO Mobile ocitne zpět v kanceláři, replikátor portů jej okamžitě promění v plnohodnotné stolní PC.
   
 
 
   
   
 

Fujitsu Siemens Computers - We make sure Intel® Centrino® 2 Processor Technology

SPECIÁLNÍ VLASTNOSTI
 
  • Nejnovější mobilní technologie pro procesory Intel® Centrino® 2
  • Originální Windows Vista® Business
  • Notebook s širokoúhlým 12,1" WXGA TFT displejem, volitelně integrovanou webovou kamerou ConfCamera a hmotností 1,95 kg
  • Koncept výrobních řad nabízí standardizované příslušenství pro celou řadu ESPRIMO Mobile Series: společný replikátor portů, napájecí zdroj a modulární šachta pro optickou jednotku, sekundární baterii nebo sekundární pevný disk.
  • Nezávislost na externím napájení díky dlouhé životnosti baterie s možností rozšíření kapacity pomocí sekundární baterie
  • Volitelně: modem, síťová karta, Wi-Fi modul, vestavěné UMTS/HSDPA a Bluetooth pro snadné připojení
  • Mimořádná spolehlivost díky klávesnici odolné proti polití, čidlu na ochranu pevného disku proti otřesům a víku monitoru ze slitiny hořčíku
FLEXIBILNÍ PRÁCE
 

Funkce modulární šachty

Můžete si pořídit fotografii pro svoji prezentaci, fotografii uložit do notebooku a poté ji ihned uložit na disk DVD. Díky modulární šachtě podporuje ESPRIMO Mobile U9210 zapisovací jednotky DVD, sekundární baterii i sekundární pevný disk, případně jednotku se slotem pro kartu ExpressCard. To vám poskytne pravou flexibilitu při naplňování vašich individuálních požadavků.
 
SNADNÁ VOLBA
 

Propracovaný koncept produktové řady

ESPRIMO Mobile usnadňuje zavádění nových služeb a integraci v prostředích od malých a středních firem po velké podniky. Všechny modely řady ESPRIMO Mobile mají společný elegantní design, stejný napájecí adaptér, replikátor portů a stejnou sekundární baterii. Díky stejnému rozložení klávesnice, stejným rozhraním a stejné konektivitě mají všichni uživatelé k dispozici stejné výhody dostupné v jednotném provedení.
PŘIPOJENÍ BEZ OMEZENÍ
 

Nepřetržitá konektivita

Díky volitelné bezdrátové konektivitě můžete být neustále produktivní – ať už se rozhodnete pracovat kdekoliv. Volitelný Bluetooth modul zajistí připojení periferií a ostatních mobilních zařízení.
SKUTEČNÁ FLEXIBILITA
 

Projekty šité na míru

Každý podnik má jedinečné, specifické požadavky na vlastní IT infrastrukturu. Máte jedinečnou možnost zvolit systémy, které budou vašim specifickým potřebám dokonale vyhovovat po stránce hardwaru, softwaru, doplňků i správy životního cyklu.
Model: FS Esprimo Mobile
Procesor: Intel Core2 Duo
Frekvence procesoru: 2.5
Úhlopříčka LCD: 12,1
Rozlišení LCD: 1280x800 (WXGA)
Typ LCD: matný
Velikost operační paměti: 3072 MB
Počet slotů operační paměti: celkem 2 (oba obsazené)
Pevný disk: 320GB
Otáčky pevného disku: 5400rpm
Optická mechanika: DVD±RW
Čtečka karet: ANO
Síťová karta (RJ45): LAN 10/100
Bezdrátová síťová karta: ANO
Modem: ANO
Grafická karta: Intel sdílená v čipové sadě
Polohovací zařízení: TouchPad
Numerická klávesnice: Ne
Webová kamera: ANO
Replikátor portů: ANO
Počet USB portů: 2
Firewire: NE
TV výstup: NE
Výstup na monitor: VGA (D-SUB)
TV tuner: Ne
Sériový port: NE
Infra port: NE
Bluetooth: ANO
Paralelní port: NE
Card slot: Express card
Bezpečnostní prvky: ANO
Operační systém: Windows Vista Business + downgrade na XP Pro
Zvláštní výbava: ne
Hmotnost (Kg): do 2
Výdrž na baterie (hod.): až 4

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy