Právě se nacházíte:

HP Mini-Note 2133

Společnost Hewlett-Packard, uvádí na trh nové modely notebooků. Jedná se o notebooky, které budou patřit do série HP Mini-note 2133. Oproti svým předchůdcům, ale notebooky dostanou výrazný design. Nové modely budou mít 10“ displej, předchozí modely mají pouze displej 8,9“. O design nového notebooku se starala známá módní návrhářka Vivienne Tam. Společnosti HP a módní návrhářce se podařilo vytvořit extravagantní dílo, které určitě na první pohled zaujme. Jinak se však jedná o klasický malý notebook, který je postaven na procesoru VIA, má mírné problémy s přehříváním jako u předešlých modelů. Cenu ani přesné datum uvedení společnost neuvedla, ale ceny se dá očekávat, že bude o něco větší než předešlé modely.

 

mini hpmini hpmini hpPopulární a dobře vybavený mininotebook HP 2133 Mini-Note se zajímavým designem je nyní dostupný za nižší cenu. Snížení cen je platné pro všechny modely a konfigurace HP 2133.

Notebooky HP 2133 jsou vybaveny úsporným procesorem VIA CM-7, 8.9" LCD displejem WSVGA 16:10, LAN a WiFi konektivitou, čtečkou paměťových karet, USB a operačním systémem Windows Vista Home nebo Business. To vše v provedením lehčím než 1.5kg.

Ceny modelů HP 2133 začínají již na cca 8.650,-Kč (bez DPH) za model HP 2133 1GB RAM, 120GB disk, 802.11b/g, WebCam, Vista Home.

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy