Právě se nacházíte:

Miniaturní Amilo za skvělou cenu

Blíží se vánoce a hledáte pro své dítě či partnera hezký dárek? Miniaturním notebookem od Fujitsu-Siemens určitě neurazíte

Elegantní miniaturní notebook s procesorem Intel Atom. Ten je schopný pracovat až na frekvenci 1,6 GHz a poskytuje tak dostatek výkonu. Zároveň s tím je ale také velmi úsporný a umožňuje pracovat dlouhou dobu na baterie. Procesoru sekunduje 1 GB operační paměti a pevný disk s kapacitou 60 GB. Dalšími prvky výbavy jsou integrovaná zvuková a síťová karta, webová kamera nebo Bluetooth. Co se rozhraní týče, je na tom tento mininotebook velmi dobře - nabídne bezdrátovou síťovou kartu WiFi, chybět nesmí ani klasický Ethernet v podobě RJ45 konektoru, audio vstup a výstup, dva USB porty, čtečka paměťových karet nebo ExpressCard slot v provedení 34 mm.

Fujitsu-Siemens Amilo je od svých konkurentů vybaveno jednou velmi zajímavou možností - má možnost výměny panelu kryjícího vrchní stranu notebooku. Design si tak můžete přizpůsobit přesně podle svých aktuálních potřeb. Díky tomu a hlavně velmi malým rozměrům a nízké hmotnosti je tak Amilo Mini Ui3520 skvělým společníkem na cestách.

Možná vás níže uvedená recenze přesvědčí právě o koupi Amila Mini:

 

 

Procesor Intel® AtomTM
Notebook AMILO Mini založený na procesoru Intel® AtomTM je zařízení s dostupnou cenou určené pro vzdělávání, zobrazování fotografií a videa, skvělé pro surfování Internetem, práci se sociálními sítěmi, využívání telefonie VoIP, práci s e-mailem a rychlými zprávami a pro velký počet dalších aktivit na Internetu a práci se základními aplikacemi.
AMILO Mini je tedy snadno použitelné mobilní zařízení s jednoduchým rozhraním a dobrým výkonem pro práci v režimu online. Nabízí svobodu a flexibilitu skutečně mobilní práce.

Více barev - více zábavy
Nasazovací výměnné kryty vám nabízejí výběr z různých barev - ideální pro decentní podnikatelské účely i pro sladění s botami, které jste si koupili na dovolené. Namísto barev také můžete přístroj personalizovat vložením svých oblíbených obrázků za snadno odnímatelné průhledné kryty. Tím je notebook AMILO Mini mezi netbooky jedinečný.   

Tváří v tvář
Díky integrované webové kameře s 1,3 Mpx je tento notebook komfortním zařízením pro videotelefonii bez nutnosti dalšího příslušenství. Díky technologii pro slabé osvětlení se obrázek vašeho partnera perfektně zobrazí na displeji i za šera. Integrovaný digitální duální mikrofon napomáhá odlišit hlas vašeho partnera od okolního hluku jakéhokoli prostředí.

Bezdrátová konektivita
Standardní integrované rozhraní Bluetooth® zajišťuje radiovým komunikačním systémem možnost bezdrátového připojení a výměny informací mezi dvěma zařízeními. Je tak umožněna synchronizace kalendáře mobilního telefonu s notebookem AMILO bez kabelů i poslech hudebních sbírek uložených v notebooku přes bezdrátová sluchátka Bluetooth®. 

Více mobility, více nezávislosti
Staňte se mobilními kdykoli a kdekoli díky integrovanému rozhraní WLAN. Potřebujete pouze přístupový bod. Není třeba žádné další příslušenství. Užijte si bezdrátové surfování Internetem, užijte si svobodu při vyřizování e-mailů na zahradě, zkrátka užijte si pohodlí díky připojení WLAN!

Vychutnejte si ticho
Stačí zvolit tichý režim a hlučnost chladiče se výrazně sníží spolu s rychlostí procesoru a grafické karty. Budete se moci plně soustředit na vaši práci nebo si vychutnat poslech Vaší oblíbené hudby v nejlepší a nerušené kvalitě. 

Multimediální konektivita
Čtečka karet 4 v 1 Vám umožní okamžitý přístup k hudbě, fotkám a videoklipům uloženým na čtyřech různých druzích paměťových karet. Jednoduše vložte kartu a vše je připraveno pro Váš audiovizuální zážitek. Podporuje paměťové karty SD,MS,MMC a MSPRO.

CPU Intel Atom N270
Operační systém

Windows XP Home SP3

Grafický čip Intel GMA 950 s až 128 MB sdílené paměti
Systémová paměť 1 GB DDR2 533 MHz
Pevný disk 60 GB PATA 4200 rpm
Rozměr LCD 8,9"
I/O porty USB 2.0 x 2
VGA port x 1
ExpressCard Slot x 1
Typ baterie 4článková, výdrž až 4hodiny
Připojení

WLAN b/g

Bluetooth 2.1

Čtečka karet 4v1
Kamera Vestavěná 1,3Mpixelová webkamera
Rozměry (DxŠxV) 232,4 x 175 x 29 / 35,8 mm
Hmotnost 1 kg
Mikrofon vestavěný duální mikrofon
Model Amilo mini Ui3520

Tento netbook v dnešním předvánočním čase koupíte již za méně než 8990 kč s DPH

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy