Právě se nacházíte:

MSI PX600 Prestige Collection

Pokud máte rádi neotřelí styl, výkonost a multimediální funkce. Je PX600 to prave pro vás. Vždyt výrobcem je samotné MSI!

 

 

Společnost MSI představila novou řadu notebooků PX600 Prestige Collection, která je určena především pro profesionály, čemuž odpovídá nejen výbava, ale také kvalita zpracování.



Nový MSI PX600 Prestige Collection má 15,4" displej, přičemž rozměry
notebooku činí 360 × 259,5 × 37,5 mm, a jeho hmotnost je 2,7 kg při použití standardní šestičlánkové baterie. Pro vyšší výdrž je samozřejmě na výběr i devítičlánková baterie. Díky technologii
ECO Engine, která se stará o přepínání úsporných režimů, lze dosáhnout lepší
doby výdrže.


Notebook je samozřejmě založen na nejnovější platformě Intel Centrino 2, která obsahuje čipset Intel PM45 Express a procesory Intel Core 2 Duo. Podporováno je maximálně 4 GB operační paměti
DDR2 o frekvenci 800 MHz a 320GB SATA pevný disk s rychlostí 5 400 otáček za minutu.

Pro rychlejší vykreslování v náročnějších programech či hrách slouží samostatná grafická karta Nvidia GeForce 9300M GS s vlastní 256MB pamětí.

           



Nadstandardně kvalitní je i integrovaná webkamera s rozlišením 2 MPix. Nechybí WiFi 802.11 a/g/n, Bluetooth V2.0+EDR, gigabitový ethernet, modem, dva USB 2.0 porty, FireWire, eSATA nebo čtečka paměťových karet 4in1 (SD, MMC, MS, XD). Mezi výstupy lze nalézt HDMI a VGA. K vypalování
slouží Blu-Ray mechanika.



K dispozici je celkem 103 kláves včetně celé numerické části. Kvalita zpracování je na výborné úrovní, základ tvoří leštěný hliník s koženou zádí displeje.


 


O kvalitní zvuk se stará integrovaný osmikanálový zvukový čip, k přehrávání zvuku lze použít i dva integrované stereo reproduktory. Jako základní operační systém je zvolen Windows Vista Home Premium. Cena ani datum dostání zatím nejsou k dispozici.

 

 

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy