Právě se nacházíte:

Novinky od sony 2.díl

Pokračování recenze novinek společnosti SONY s modelem VGN-TT11XN/B...

 

 

Prestižní lehký styl

Tenký a sofistikovaný model VAIO TT s ultratenkým profilem je mobilní společník, který vypadá a působí luxusně. Díky hmotnosti pouhých 1.3 kg se tento vynikající notebook snadno přenáší všude tam, kam půjdete.

Všechny modely mají pevný povrch z uhlíkových vláken. Uhlíkové vlákno je pevný a lehký materiál, který se používá v závodních vozech nebo leteckém průmyslu a je o 200% silnější a o 30% lehčí než běžné materiály používané na rámy počítačů.

Vyberte si ze dvou barev “intenzivní černá” nebo “zlatá horečka”.

 

Přesné psaní

Ergonomická samostatná klávesnice s klávesami, které vystupují kolmo z překrásně zakřiveného plochého povrchu, zlepšuje vzhled a snadno se používá. Psaní je pohodlnější než dříve bez pohybů do boku a mírně vroubkovaný střed každé klávesy zaručuje pevnou a přesnou odezvu na každý úder. Dostatek místa mezi klávesami minimalizuje chyby při psaní, zejména u osob s dlouhými nebo pěstěnými nehty.

 
 

Skutečné široké zobrazení

Navzdory svým malým rozměrům displej modelu VAIO TT nabízí výjimečný zážitek. Displej LCD 11.1 pro skutečné širokoúhlé zobrazení” je designový zázrak se supertenkou zkosenou hranou, která perfektně doplňuje zaoblený vzhled notebooku.

S vysokým rozlišením 1366x768 (WXGA) a skutečným poměrem stran 16:9tento displej nabízí nejlepší možný multimediální zážitek. Vychutnejte si úžasné filmy bez omezujících černých pruhů nahoře a dole. Velký displej se také skvěle hodí na práci, kdy umožňuje umístit dva pruhy Windows Vista® a dvě velká okna aplikace Průzkumník vedle sebe.

 

 

 
 

Vynikající kvalita obrazu

Technologie LCD X-black Sony zaručuje ostrý, jasný a přirozený obrazdíky zářivým barvám a hloubce. Všechny modely obsahují technologii LED pro delší životnost baterie a úžasnou 100% věrnost barev pro absolutně nejlepší obraz X-black. Díky hlubší černé a jasnější bílé, skutečným barvám a intenzivnímu kontrastu, je obraz neuvěřitelně realistický.

Pokročilé nové materiály umožňují menší odraz displeje a větší odolnost na vytvoření stop a poškrábání. Díky minimalizaci odrazu můžete efektivněji pracovat na prezentacích nebo se bavit mimo kancelář v prostředí jako jsou kavárny nebo zahrady.

 
 

 

Dlouhá životnost baterie

VAIO TT nabízí úplnou svobodu na cestách díky 9 hodinám výkonu bez kabelu. I když budete přejíždět mezi schůzkami nebo budete na služební cestě, nebudete se muset starat o vybití baterie.

Pro zachování maximální životnosti baterie VAIO TT používá různé funkce úspory napájení :
- Inteligentní rychlé dobíjení pro nejmenší možný čas dobíjení, když jste mimo kancelář. - Péče o baterii chrání životnost vaší baterie minimalizací poškození bateriových článků. - Aktivní úspora napájení automaticky nastaví jas LCD na optimální úroveň prostředí, ve kterém pracujete. - Ultra nízké napájení technologie Intel® Centrino® 2 poskytuje nejlepší možnou životnost baterie.

 

 

Plynulé mobilní pásmo 3G

Model VAIO TT je výkonný komunikační společník. Díky integrovanému 3G VAIO “everywair”* na několika modelech je snadnější být ve spojení s kolegy, klienty a přáteli na cestách. Karta HSDPA s rychlostí 7,2 Mb/s umožňuje zažít nepřerušované mobilní pásmo v oblastech pokrytých 3G. Přístup k emailům a internetu kdekoli a kdykoli bez nutnosti přípojného místa. Lepší příjem o 15 až 20% díky dvěma anténám diskrétně integrovaným v LCD. Modul 3G používá prvotřídní místní sítě jako T-Mobile ve Velké Británii, Německu a Rakousku, Orange ve Francii a Telefonica ve Španělsku. Úplná svoboda v připojení a v dosahu na jakémkoli místě.

Efektivní uložení multimédií

Díky kapacitě pevného disku 160 GB*, VAIO TT snadno zvládne požadavky na uložení dat dnešních nejpopulárnějších obchodních a multimediálních aplikací.

Efektivní mobilní výkon

Pracujte efektivně v kanceláři, doma a na cestách. Modely VAIO TT obsahují procesory Intel® Core™ 2 Duo a paměť DDR3 SDRAM o velikosti 4 GB* pro rychlý výkon, snadné sdílení úloh a spolehlivou obchodní komunikaci.

 
 

 

Rychlejší bezdrátová konektivita

Komunikujte snadno s přáteli, rodinou a kolegy pomocí bezdrátové technologie příští generace. Model VAIO TT obsahuje standard Draft-n pro až 5x rychlejší bezdrátovou konektivitu, větší spolehlivost a širší rozsah příjmu než standard „g“ při připojení k domácí bezdrátové síti.

 

 

Osobní komunikac

Model VAIO TT umožňuje osobní komunikaci s klienty, kolegy a přáteli pomocí integrované webové kamery. Tenoučká kamera MOTION EYE® je pohodlně zabudována do panelu LCD.

 
 

Snadná konektivita

Model VAIO TT umožňuje snadné připojení řady přídavných zařízení a periferií. Všechny modely obsahují tři porty USB, zásuvku VGA pro projektory a externí displeje, výstup HDMI pro FULL HD video a i.LINK™ pro digitální videokamery, PC a externí pevné disky.

 

 
 

Pokročilé bezpečnostní řešení

Bezpečnost a zachování souborů je hlavní prioritou pro mnoho uživatelů notebooků. Model VAIO TT na tuto výzvu reaguje řadou pokročilých bezpečnostních prvků vyvinutých pro prevenci neautorizovaných přístupů k vašim datům a ochranu proti ztrátě informací při náhodných škodách :
- Rozpoznání podle otisku prstu
Odemčení a zamčení počítače jednoduchým přejetím prstu přes biometrický senzor.
- Ochrana pevného disku VAIO
Oddělením hlaviček pro čtení a zápis chrání před poškozením pevného disku při upadnutí notebooku.
- Technologie Trusted™ Platform Module (TPM)
Mikroovladač integrovaný do VAIO TT chrání před neoprávněným přístupem k datům.
 

VGN-TT11XN/B

Dokonale přenosný šperk

Mimořádně sofistikovaný laptop z uhlíkových vláken s výkonnými funkcemi a zabezpečením

 

 

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy