Právě se nacházíte:

Novinky od SONY

Nový směr ve vývojových řadách notebooků VAIO je obdařen novým výkonnějším hardwarem a to ve třech provedeních FW21E, FW21M, FW21Z.

 

 

Skutečné širokoúhlé prohlížení

Notebook VAIO řady FW značně zvyšuje možnosti multimediální zábavy díky revolučnímu širokoúhlému displeji 16.4”..

Tento velký displej nabízí rozlišení 1600x900 WXGA++ a věrný poměr stran 16:9 pro nejlepší možný zážitek s digitálními médii. Vychutnejte si filmy, hry, prezentace fotografií a Internet tak, jako nikdy předtím, v intzenzivní realitě a detailech.

Větší displej je lepší i pro použití v kanceláři. Snadno můžete naplno otevřít dvě okna aplikace Průzkumník ve Windows vedle sebe a pracovat mezi nimi.

 

Obraz jako živý

Obraz na notebooku řady FW je díky nejnovější technologii X-black ostrý, jasný a přirozený. Vypadá přesně díky živým barvám, hlubokému kontrastu a větší hloubce. Některé modely využívají technologii Double lamp pro výjimečný jas a ostré detaily.

Na světě existují miliony barev a tyto displeje je umí zobrazit všechny. Superrealistická 100% věrnost barev umožňuje vychutnat si nejlepší obrázky s hlubší černou, jasnější bílou a nekonečným rozsahem barev.

 

 

Vysoké rozlišení s Blu-ray

Naplno využijte výhody nové éry zábavy ve vysokém rozlišení na notebooku řady FW. Špičkové modely* se zabudovanou jednotkou Blu-ray Disc™ umožňují přehrávat nejnovější HD filmy a poskytují volnost vytvářet vlastní dynamickou tvorbu, zachycenou na HD videokameře. Na disk Blu-ray Disc™ uložte až 50 GB multimediálních dat nebo 9 hodin HD videa.

Také si můžete vychutnat HD filmy na modelech** s jednotkou Blu-ray Disc™ Combo Drive. Umožňuje také přehrávat a nahrávat oblíbená CD a DVD. Chcete-li zažít vzrušující zážitek na velké obrazovce, připojte notebook k HDMI výstupu na televizoru HD-Ready a sledujte oblíbené filmy ve skvělé kvalitě obrazu Full HD 1080p.

______
* VGN-FW11ZU, VGN-FW11ZRU, VGN-FW11S, VGN-FW21Z, VGN-FW21M,VGN-FW21ZR,VGN-FW21SR,VGN-FW21MR a VGN-FW11SR.
**VGN-FW11M, VGN-FW11MR, VGN-FW11LR VGN-FW21E,VGN-FW21ER,VGN-FW21J,VGN-FW21L a VGN-FW11J

 

Dolby® Sound Room™

Skutečná domácí zábava je víc než jen úžasné obrázky. Dolby® Sound Room™ vytváří akustiku malého divadla ve vašich sluchátkách, takže si můžete vychutnat filmy, hudbu a hry v prostorovém zvuku.

 

 

Tenký a elegantní

Na notebook s displejem 16,4“ je model FW pozoruhodně kompaktní a přenositelný. Díky ultratenké zkosené hraně displeje displej lépe přiléhá ke kompaktní konstrukci a okrajem zkosené hrany, a to notebooku dává štíhlý a zaoblený vzhled.

Krásný design válcového závěsu, kde baterie a závěs jsou v jednom provedení, stlačuje rozměry a hmotnost pod pouhých 3,1 kg při zachování maximální pevnosti, jakožto jednoho z nejzranitelnějších prvků notebooku.

 

 

Vyroben z hořčíku

Tenká konstrukce notebooku řady FW z odolného a lehkého hořčíku umožňuje zachovat přenositelnost a zároveň poskytuje pevnou ochranu před otřesy a údery.

 

 
  

Přesné psaní

Ergonomická izolovaná klávesnice s klávesami vyčnívajícími kolmo z plochého povrchu zlepšuje vzhled a usnadňuje psaní. Psaní je mnohem pohodlnější než dříve, jelikož není třeba dělat boční pohyby a střed každé klávesy je vytvořen tak, že každé stisknutí poskytuje pevnou a přesnou odezvu. Dostatek místa mezi klávesami minimalizuje chyby při psaní, zejména má-li uživatelka dlouhé nebo pěstěné nehty.

 

  

Multimediální parní stroj

Vychutnejte si silný multimediální výkon s procesory Intel® Core™ 2 Duo na všech modelech. Vlajkový model VGN-FW11ZU (ZRU) obsahuje výjimečně rychlý procesor Intel® Core™ 2 Duo T9400.
A s pamětí DDR2 SDRAM o velikosti 4 GB je přístup k intenzivně používaným datovým souborům a práce s grafickými programy lehčí než kdykoli předtím.

Ultra výkonná technologie procesoru Intel® Centrino® 2 v řadě optimalizuje životnost baterie a poskytuje ještě spolehlivější bezdrátovou konektivitu. Pracujte a hrajte si na cestách déle a bezdrátově komunikujte s přáteli a rodinou všude tak, kde budete.

 

 

Působivá grafika

Pro multimediální zábavu je nezbytný superhladký 3D výkon. Notebook řady FW nedělá kompromis s rychlou a efektivní grafickou kartou ATI® Mobility Radeon™ HD 3650 nebo HD3470 s pamětí VRAM 256 MB. Perfektní pro sledování DVD, hraní her a vytváření zábavných prezentací.

 

 

  

Rychlá bezdrátová konektivita

Komunikujte snadno s přáteli, rodinou a kolegy pomocí bezdrátové technologie příští generace. Intel® Draft-n na většině modelech poskytuje až 5x rychlejší bezdrátovou konektivitu, větší spolehlivost a širší rozsah příjmu než 802.11a/b/g na přípojných místech. Plynulé video bezdrátově doma bez nutnosti instalace dalšího hardware nebo kabelů a spolehlivé spojení na cestách.

Všechny modely mají Bluetooth® pro snadné připojení a výměnu dat s jinými osobními zařízeními jako jsou mobilní telefony, notebooky, myši a klávesnice, tiskárny, digitální fotoaparáty a herní konzoly

 

 

Ukládejte svá multimédia

S notebookem řady FW se již nemusíte obávat nedostatku místa. Velký rozsah kapacity pevného disku od 250 GB po velkorysých 500 GB, dává svobodu ukládat spoustu videí, obrázků, televizních programů, hudby a dalších dat.

VGN-FW11ZU (ZRU) ,VGN-FW21Z(ZR),VGN-FW21M(MR),VGN-FW21S(SR) a VGN-FW11S (SR) s Blu-ray Disc™ Drive umožňují uložit dalších 500 GB na přenosný jednoduchý DVD disk – dost pro více než devět hodin HD videa a 23 hodin TV vysílání ve standardním rozlišení.

 

 

 

 

 

VGN-FW21

CRbackRed.jpg  CR.jpg  CR_front.jpg

 
Elegantní kovově stříbrný design nového notebooku zaujme především netradičně řešeným kloubem pro vyklápění displeje. Ten svou konstrukcí činí přístroj tenčí i po zavření panelu.
Displej o atypickém rozměru 16,4 palců je vybaven technologií X-black LCD, které dělá obraz velice kontrastní. Notebook jako takový je připravený pro ukládání, střih a tvorbu videa v kvalitě Full HD. Vhodný je také pro domácí použití, prohlížení internetu, zpracování fotografií, sledování filmů. Je vybaven bohatým softwarem pro audiovizuální zpracování do společnosti Sony a Adobe. Všechny tři modely jsou vybaveny mechanikou Blu-ray . Svou další hardwarovou výbavou se řadí mezi výkonnostní špičku.
.
 

VGN-CS-Series_withWirelessMouse_R.jpg

 

VGN-FW21E

  Operační systém   Originální Windows Vista® Home Premium s aktualizací Service Pack 1
  Procesor   Intel® Core™ 2 Duo T8400, podporuje technologii Enhanced
  Intel SpeedStep® 2,26 GHZ
  Operační paměť   DDR2 SDRAM 2x 2048 MB (4 GB)
  Pevný disk   Kapacita 320 GB
  Disková jednotka   Jednotka Blu-ray Disc™ Combo (čtecí): BD ROM/ DVD+-RW/+-R  DL/RAM jednotka
  Displej   Širokoúhlý, s rozlišením 1600 x 900 a velikostí 16,4'', LCD X-black,
  poměr stran 16:9
  Grafická karta   ATI® Mobility Radeon™ HD 3470
  Bezdrátová síť   typu LAN 802.11 a/b/g/Draft n s rozsahem 100 m
  Softwarová výbava   Adobe Photoshop Elements 6, Google Picasa atd.

 

 VGN-FW21M

  Operační systém   Originální Windows Vista® Home Premium s aktualizací Service Pack 1
  Procesor   Intel® Core™ 2 Duo T8600, podporuje technologii Enhanced
  Intel SpeedStep® 2,4 GHZ
  Operační paměť   DDR2 SDRAM 2x 2048 MB (4 GB)
  Pevný disk   Kapacita 400 GB
  Disková jednotka   Jednotka Blu-ray Disc™ (čtení/zápis): BD-R/-RE/-ROM/DVD+-RW/+-R
DL/RAM jednotka
  Displej   Širokoúhlý, s rozlišením 1600 x 900 a velikostí 16,4'', LCD X-black, poměr stran 16:9
  Grafická karta   ATI® Mobility Radeon™ HD 3470
  Bezdrátová síť   typu LAN 802.11 a/b/g/Draft n s rozsahem 100 m
  Softwarová výbava   Adobe Photoshop Elements 6, Google Picasa atd.

 

 VGN-FW21Z

  Operační systém   Originální Windows Vista® Home Premium s aktualizací Service Pack 1
  Procesor   Intel® Core™ 2 Duo T9400, podporuje technologii Enhanced
  Intel SpeedStep® 2,53 GHZ
  Operační paměť   DDR2 SDRAM 2x 2048 MB (4 GB)
  Pevný disk   Kapacita 500 GB
  Disková jednotka   Jednotka Blu-ray Disc™ (čtení/zápis): BD-R/-RE/-ROM/DVD+-RW/+-R
DL/RAM jednotka
  Displej   Širokoúhlý, s rozlišením 1920 x 1080 a velikostí 16,4'', LCD X-black se
dvěma lampami, poměr stran 16:9
  Grafická karta   ATI® Mobility Radeon™ HD 3650
  Bezdrátová síť   typu LAN 802.11 a/b/g/Draft n s rozsahem 100 m
  Softwarová výbava  Adobe Photoshop Element 6, Mastering Studio 2.5, Google Picasa atd.

 

 

VGN-SR29

CRbackRed.jpg CRbackRed.jpg CR.jpg

 

Nová řada VAIO SR má nový přírůstek v podobě modelu SR29. Ten patří do kategorie špičkových notebooků pro managery, které se vyznačují kvalitním provedením, stylovým a reprezentativním designem a především malými rozměry. Krásné elegantní tělo přístroje je plné vyspělého a výkonného hardwaru. Díky váze 1,9 kg je opravdu pohodlné vzít si sebou notebook na poradu nebo pracovat třeba při cestě vlakem. Kvalitní jasný displej s technologií X-black s LED podsvícením má velikost 13.3“ a zobrazuje v rozlišení 1280 x 800.
Přístroj je vybaven rozhraním HDMI pro kvalitní širokopásmové připojení k televizorům BRAVIA ve vysokém rozlišení. Klíčovou vlastnosti u přenosného počítače, ke kterému se může dostat nepovolaná osoba je ochrana dat. Tu umožňuje pokročilé zabezpečení rozpoznání otisku prstu. Operační systém je Windows Vista Professional a dále najdete nainstalováno celou řadu dalšího softwaru.

 

  Operační systém   Originální Windows Vista® Professional aktualizací Service Pack 1
  Procesor   Intel® Core™ 2 Duo T8400, podporuje technologii Enhanced
  Intel SpeedStep® 2,4 GHZ
  Operační paměť   DDR2 SDRAM 2x 2048 MB (4 GB)
  Pevný disk   Kapacita 320 GB
  Disková jednotka   DVD+-RW/+-R DL/RAM
  Displej   Širokoúhlý, s rozlišením 1200 x 800 a velikostí 13,3'', LCD X-black
  Grafická karta   ATI® Mobility Radeon™ HD 3470
  Bezdrátová síť   typu LAN 802.11 a/b/g/Draft n s rozsahem 100 m
  Softwarová výbava   Easy Media Creator 10, Google Picasa atd.

Zdroj: vaio.sony.cz

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy