Právě se nacházíte:

Panasonic CF-52

Výrobce elektroniky, společnost Panasonic představila na našem trhu odolný notebook. Prosadí se ovšem na trhu?

Panasonic CF-52 MK1 Toughbook spňuje veškeré parametry pro použití i v těch nejtvrdších podmínkách. Odolá otřesům, pádům, vlhkosti, extrémnímu chladu a teplu. V elegantním designu který je tvořen robustním krytem ze slitin hořčíku v četně integrované rukojeti. Notebook CF - 52 je výborným pomocníkem všem profesionálním uživatelům kteří využijí notebook hlavně na cestách. CF-52 je testován dle přísné normy MIL-STD 810F a poskytuje ochranu citlivým součástím jako je displej a pevný disk, proti vybracím a nárazům. Klávesnice a dotyková plocha jsou chráněni proti vodě.
Kromě toho se tento notebook výborně připojuje a to porty USB 2.0 a FireWire (IEEE 1394), sériový port a zdířka pro karty SD a PC patří ke standardům. Vedle bezdrátového připojení Bluetooth a Wi-Fi 802.11 a/b/g.
Procesor je použit Intel Core2Duo T7100 -1.8GHz(Merom), ram pam졡t má velikost jen 1GB a na pevný disk se vám vejde také celkem malé množství dat a to 80GB. Společnost Panasonic mohla vložit výkonější RAM i pevný disk.
Monitor má velikost 15,4palců a má rozlišení WXGA.

Tento notebook si pořídí jen pár nadšenců, cena se totiž pohybuje dosti vysoko a to kolem 65 000,- za tuto cenu můžete určitě u konkurence pořídit mnohem lépe vybavený přístroj.

Výrobce udává e-mail adresu pro technické dotazy : toughbookcentraleurope@eu.panasonic.com

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy