Právě se nacházíte:

Profesionální notebook od HP

Společnost HP představila svou novinku mezi notebookama. Jedná se o velmi podařený model HP EliteBook 6930p kde se kombinuje vysoký výkon se stylem.

Tělo EliteBooku má velmi ladné křivky a příjemný povrh, proto společnost spoléhá, že se stane velmi žádoucí pro širší spektrum zákazníků a nejen pro profesionály.

 Tento profesionální notebook se ukázal jako velmi spolehlivý stroj. Toho se docílilo pomocí testu odolnosti HP Total Test Process ( TTP ) kde se prokázalo, že HP EliteBook 6930p uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

 Společnost HP říká " Zvolíte-li HP EliteBook 6930p získáte spolehlivý a odolný notebook, který vydrží."

TTP - je proces s kompletní diagnostikou a více než 95 000hodin testování.

Test TTP zahrnuje: Třemi hlavními oblastmi, kde mohou notebooky, které jsou starší než 2 roky systémově selhat, jsou: základní deska, pevný disk a obal. HP proto navrhuje, buduje a aplikuje testování TTP tak, aby otestoval všechny business notebooky pro zajištění nejnižších celkových nákladů na vlastnictví. Pokud si vyberete HP notebook, můžete si být jisti, že bude spolehlivý a odolný.

EliteBook 6930p se se světem spojí pomocí HP Mobile Broadband který umožňuje bezproblémový 3G přístup k internetu, firemnímu intranetu či e-mailu a to odkudkoli. Notebook disponuje extrémní výdrž na baterii. Na základní baterii vydrží až 6 hodin, s vysokokapacitní baterii se dostanete na velmi příjemných 15 hodin. Pokud zkombinujete obě baterie, dostanete úctyhodnou výdrž celých 24Hodin!

 A problém s dobíjením? U HP se s ním nesetkáte. A to díky systému HP Fast Charge kdy se 90% kapacity baterie dobije během 90 minut!

 Máte potíže se zapamatováním hesel vašich dat a složek? To je již minulostí! Již si žádná pamatovat. O vaši plnou bezpečnost se postará čtečka otisků prstů, která umožňuje skenovat a registrovat otisky prstů pro velmi snadný přístup.

 Bojíte se, že se během používání váš společník poškodí jako jeho konkurence? S HP DuraCase se klidně můžete projíždět silnicí plnou výmolů. Notebook obsahuje plně magnesiové slitinové šasi, které vytvoří opravdu silný obal. Dále pro větší odolnost je použit speciální displej, který se nechal inspirovat konstrukcí letadel. Ve svém nitru má magnesiovou skořápku se vzorkem včelích pláství z eloxovaného aluminia, které vytvoří pevný, odolný, a lehký panel. O klávesnici je také velmi dobře postaráno, a to díky technologii HP Durakey kdy je klávesnice potažena průhlednou fólií která zajišťuje 50krát vyšší odolnost proti viditelnému opotřebení, než bez fólie. Povrch displeje a touchpadu jsou také chráněny a to pomocí HP DuraFinish.

 Tento notebook se jevý jako opravdu velmi odolný ale také je velmi dobře vybaven.

 Srdcem je procesor Intel Core 2 Duo o frekvenci 2,40 GHz, paměť je zde vložena jedna o velikosti 2 048MB typu DDRII, ale tuto paměť můžete dále rozšířit. Jsou zde dva paměťové sloty SODIMM podporující dvoukanálovou paměť. Maximální velikost pamětí je 8GB! Svá data můžete uložit na disk o kapacitě 160GB s rychlostí otáček 7200 za minutu. Displej má slušných 14palců s rozlišením WXGA 1280 x 800 a velmi dobře spolupracuje s grafickou kartou ATI Radeon HD 3450. Bezdrátové připojení podporuje jak Bluetooth tak i Wi-Fi za pomoci karty Mini-PCI Intel 802.11a/b/g/draft-n. Mezi porty patří například 3xUSB 2.0, VGA port, síťový konektor, RJ-11, RJ-45 a Firewire (1394a).

Určitě koupí tohoto modelu neprohloupíte, je velice přívětivý pro širokou klientelu a nabízí mnoho co se na dnešním trhu určitě jen tak nevidí.

 

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy