FSC ESPRIMO Q5000 Mini PC - design a výkon až na prvním místě

Nové stylové ESPRIMO Q5000 Mini PC od Fujitsu Siemens Computers klade důraz na design. Nejnovější doplněk stylového pracoviště od Fujitsu Siemens Computers váží dva kilogramy a i při rozměrech 5 × 16,5 × 16,5 centimetrů disponuje plným výpočetním výkonem.

Model ESPRIMO Q5000 Mini PC ukazuje nový směr, kterým se společnost Fujitsu Siemens Computers na poli profesionálních stolních PC vydává. V tomto případě se vývojáři zaměřili na design. Výsledkem je stolní počítač, který spojuje skvělý styl a chytré technologie. Model ESPRIMO Q5000 Mini PC uživatelům nabízí stejně široké možnosti využití a výkon jako běžné kancelářské počítače, byl však vyvinut se zvláštním ohledem na požadavky moderních společností, pro něž hraje velkou roli také elegantní a stylové pracovní prostředí. Pracovní stanice ESPRIMO Q5000 Mini PC jsou dostupné od 1. listopadu 2006 za cenu od 15 490 Kč bez DPH.

Doprovodný obrázek

Pokročilé technologie pod nablýskanou slupkou
Nejenom v případě advokátních či cestovních kanceláří a architektonických ateliérů nebo společností pohybujících se v návrhářském průmyslu, případně bank či pojišťoven. Ale u všech společností, jejichž provozní prostory musí působit elegantním dojmem, se nároky na pracoviště zaměstnanců neomezují jen na výkonnou techniku. Pracovní místa musí zároveň vypadat reprezentativně! Tyto společnosti si velmi cení stylového designu, který odráží jejich identitu, a vysoce hodnotí také to, když jsou technická zařízení nenáročná na prostor. Na jejich poptávku reaguje společnost Fujitsu Siemens Computers uvedením nového modelu ESPRIMO Q5000 se špičkovým designem. Model Q5000 je vyráběn v černém provedení, volitelně s logem konkrétní společnosti.

Peter Esser, výkonný viceprezident divize Volume Products & Supply Operations společnosti Fujitsu Siemens Computers, uvádí: „Průzkum trhu a analýzy trendů nám ukazují, že firemní zákazníci se ve svých požadavcích na kancelářské počítače velmi různí: Na jedné straně chtějí do svých otevřených velkoplošných kanceláří výkonné a snadno rozšiřitelné sestavy, zatímco v menších, osobních kancelářích se často soustředí na špičkový design a eleganci. Produkty, které vyrábíme v našem zákaznicky orientovaném výrobním centru v Augsburgu, uspokojí všechny jejich potřeby.

Doprovodný obrázek

ESPRIMO Q5000 však nabízí mnohem více než jen špičkový design: pod jeho povrchem se skrývají pokročilé technologie. Díky použité mobilní technologii společnosti Intel® a propracovanému vnitřnímu uspořádání je model Q5000 neuvěřitelně tichý a s ohledem na spotřebu ekonomicky nenáročný. Elegantní provedení doplňuje vestavěná štěrbinová DVD mechanika. Protože celkový dojem je z velké části tvořen i monitorem a klávesnicí, Fujitsu Siemens Computers nabízí k ESPRIMO Q5000 další vhodné produkty k celkovému  doplnění stylového designu.