LCD iiyama E2710HDSD – ultratenká sedmadvacítka

Ostrava, 16. 2. 2010 – Ultravelký a především ultratenký. Takový je nový LCD monitor společnosti iiyama. LCD E2710HDSD se vyznačuje Full HD rozlišením a hmotností necelých sedmi kilogramů. Na český a slovenský trh jej dodává výhradní distributor produktů iiyama – společnost AT Computers.

Teprve před měsícem představila japonská společnost iiyama svůj největší LCD monitor s 27“ úhlopříčkou. Již v těchto dnech ale přichází s další sedmadvacítkou, která na první pohled zaujme svým tenkým Slim designem. A ačkoliv je monitor téměř o dva kilogramy lehčí než jeho předchůdce, rozhodně neztratil nic ze své skvělé výbavy.

E2710HDSD se pyšní Full HD rozlišením 1920 x 1080 pixelů a vynikající odezvou 2 ms. Je proto ideálním nástrojem pro multimediální využití, včetně tvorby grafiky a sledování filmů ve vysokém rozlišení. K tomuto účelu jej předurčuje i vstup pro sluchátka, USB port a trojice portů HDMI, DVI-D a D-Sub, díky kterým jej lze snadno připojit k počítači, přehrávači Blu-ray, dekodéru HDTV či herním konzolím Xbox 360 a Playstation 3. Specialitou monitoru je jeho zabezpečení proti odcizení.

27“ LCD iiyama E2710HDSD je ideálním monitorem pro všechny fajnšmekry, kteří na jedné straně požadují maximální kvalitu a velikost obrazu, na druhé straně si potrpí na kompaktní rozměry a originální design.

Technické parametry
Úhlopříčka            27" (69 cm)
Čas odezvy            2 ms
Nativní rozlišení        Full HD 1080p, 1920 x 1080 (2,1 megapixelu)