Vždy elegantně, stylově a vkusně !

Case Logic představuje novou sérii produktů „Životní styl”

Gembloux, Belgie, 5. května, 2007: Case Logic, jeden z největších dodavatelů doplňků v doméně businessu a životního stylu na světě, dnes uvede na trh novou sérii produktů z řady „Lifestyle” – „Životní styl”. Nová série plně odpovídá požadavkům aktivních mužů a žen a nabízí široké portfolio organizačních doplňků od barevných brašen na notebooky, módních  školních  aktovek z plátna, až po  velmi stylové příruční tašky. Ve světě neustálého pohybu navrhla a vytvořila společnost Case Logic sérii, která je kombinací obojího – vysoce elegantního vzhledu a dokonalé funkčnosti. To vše navíc s použitím vysoce kvalitních materiálů.

Série „Životní styl –  dotek elegance při organizování vašich potřeb

Doprovodný obrázek

Nová řada „Životní styl” je rozdělena do čtyř kategorií: styl městský, profesionální, sportovní a školní. Unikátní design, barevné propozice či znaky tattoo dávají možnost širokého výběru dle osobních preferencí.  Série je určena jak profesionálům, tak mladší generaci. Profesionálové budou moci ocenit snadnou dostupnost k pracovním složkám, diskům či mobilnímu telefonu. Mladší generace pak produkty zaujmou elegantním vzhledem s jemným lemováním.

„V dnešní době uživatelé očekávají více než prosté organizační doplňky. Stále více jsou žádány produkty, které jsou kombinací materiálů vysoké kvality, velmi úhledného inovativního designu , funkčnosti a praktičnosti,” říká Julia Rost, manažerka pro rozvoj produktu společnosti Case Logic Europe. „Celkově se jedná o velmi prostou myšlenku. V nové řadě by si každý měl najít svůj oblíbený produkt, který odpovídá unikátnímu stylu a potřebám.”

Společnost Case Logic si drží evropské prvenství v oblasti výroby tašek na notebooky a prvků  na ukládání a organizování mobilních elektronických, foto a audio přístrojů. Společnost vlastní více než 100 patentů na svůj inovativní design a technologie. Zárukou vysoké kvality a trvanlivosti je používání nadstandardních materiálů a technologií, veškeré produkty jsou zajištěny garancí.

Produkty Case Logic jsou v České republice distribuovány prostřednictvím společnosti SOLID CZECH spol. s r.o.. V případě, že budete žádat fotografie nebo vzorky produktů, prosím kontaktujte tiskové oddělení na níže uvedené adrese.

O společnosti Case Logic – www.caselogic.com

Case Logic byl založen v roce 1984 v Boulder, Colorado (USA), s pobočkou v Gembloux, Belgie. Společnost vlastní více než 100 patentů na svůj inovativní design a technologie a také díky tomu si stále drží prvenství v nabídce doplňků životního stylu. Série produktů zahrnuje více než 300 ukládacích  a organizačních řešení pro osobní i profesionální potřeby, stejně tak jako řadu mobilních doplňků pro produkty v následujících oblastech: mobilní počítačová zařízení, životní styl a kufry, DVD, média, auto, foto/video, elektronické mobilní přístroje.

O společnosti SOLID CZECH spol. s r.o. – www.solid-czech.cz

Obchodní společnost SOLID CZECH spol. s r.o. působí na trhu od roku 1996. Mimo fotoaparátů SAMSUNG dodává na náš trh produkty z oblasti elektromateriálů a audio-video-foto příslušenství pod značkami BANDRIDGE (propojovací kabely z oblasti audio-video, multimedia, telecom atd.), PROFIGOLD (vysoce kvalitní kabely pro Hi-Fi a domácí kino), CASE LOGIC (brašny na notebooky, pouzdra na foto a video přístroje, stojany a zásobníky na CD, DVD atd.), OMNIMOUNT (závěsné systémy na LCD a plazmové obrazovky, držáky a stojany na reproduktorované sestavy, projektory atd.), BRONDI (telefony, PCM, multimedia) a TECHNISAT (satelitní přístroje, set-top boxy).

V současné době zaměstnává SOLID CZECH spol. s r.o. v České republice cca 60 zaměstnanců. Na Slovensku zajišťuje distribuci těchto značek společnost S‑Elektro s.r.o, která zaměstnává cca 35 zaměstnanců (www.selektro.sk).